نحوه کار آژانس تبلیغاتی چگونه است؟

نحوه کار آژانس تبلیغاتی

آنچه در ادامه این مقاله خواهید خواند:

شاید این سوال در نگاه اول برای شما بسیار ساده و بدیهی به نظر برسد و خواننده به اشتباه تصور کند پاسخگویی به چنین پرسشی کار دشواری نیست، اما حقیقت این است که ساز و کار یک آژانس تبلیغاتی مدرن و پیشرفته به مراتب پیچیده تر از آن است که ظاهرش نشان می دهد. همین نکته را به خاطر بسپارید و با تیم نویسندگان آژانس تبلیغاتی آسابرندینگ همراه باشید تا قبل از اینکه وارد مبحث اصلی شویم، به تعریفی از آژانس تبلیغاتی که مورد پذیرش همه است نگاه گذرایی بیندازیم.

تعریف آژانس تبلیغاتی

آژانس‌های تبلیغاتی مسئولیت طرح ریزی، ساخت و مدیریت همه جانبه تبلیغات مشتریانشان را برعهده دارند. آژانس های تبلیغاتی می‌توانند به صورت تخصصی در حوزه‌ تبلیغاتی تعیین شده ای مثل تبلیغات تعاملی فعالیت نموده و یا در قالب یک آژانس خدمات کامل به ارائه تمام ابزار ها و خدمات مورد نیاز تبلیغات، از طراحی وب سایت ها و کمپین های تبلیغاتی آنلاین و شبکه های اجتماعی گرفته، تا ساخت انواع تیزر های تبلیغاتی، بروشور ها، کاتالوگ ها، نامه های پستی، تبلیغات چاپی یا رادیویی و تلویزیونی، دعوت نامه های فروش و … بپردازند.

آژانس تبلیغاتی

تبلیغات از مهم‌ترین و کارآمدترین بخش های صنعت بازاریابی محسوب می‌گردد و هرگونه اطلاع رسانی و ارسال غیر رایگان پیام‌های تبلیغاتی در پلتفرم های آنلاین و آفلاینِ مختلف را شامل می گردد. بسیاری از آژانس های بازاریابی خدمات کامل (فول سرویس) فعالیت های مربوط به تبلیغات را نیز می پذیرند ولی اکثر شرکت هایی که منحصرا در حوزه تبلیغات فعالیت دارند، هیچگونه خدماتِ بازاریابی دیگر را ارائه نمی دهند. حوزه تبلیغات اگرچه همیشه جایگاه مشخص و تعریف شده ای در دنیای بازاریابی داشته است، اما به خودی خود مفهومی بسیار پیچیده و چندوجهی دارد.

اشکال مختلف تبلیغات

  • تبلیغات دیجیتال و آنلاین مثل PPC (تبلیغات کلیکی) و سایر آگهی های اینترنتی
  • تبلیغات رسانه ای و تیزر در تلوزیون و شبکه های رادیویی
  • تبلیغات چاپی در روزنامه ها، بیلبوردها، مجلات، و سرویس های نامه رسان و پستی و…
  • تبلیغات مشارکتی و تبلیغات نامحسوس (یا جایگذاری محصول)

آژانس های تبلیغاتی معمولا طیف گسترده ای از کارشناسان و متخصصان با تخصص ها و مهارت های گوناگون را به کار می گیرند تا بتوانند ابعاد مختلف تبلیغات و نیازهای موجود را به طور کامل پوشش دهند. مثلا در همین حال که بعضی کارکنان وظیفه تحلیل و پردازش داده ها را به عهده گرفته اند، عده‌ دیگری باید مسئول ارتقای خلاقیت در مفاهیم تبلیغات باشند. هر آژانس تبلیغاتی به طراحان گرافیک، عکاسان، ویراستاران و کارشناسان تولید محتوا نیز نیاز دارد تا در اجرای کمپین های تبلیغاتی به آنها کمک کنند. مثلا ما در آژانس تبلیغاتی آسابرندینگ از دکتری اقتصاد گرفته تا مهندسان ارشد هوش مصنوعی و گرافیک و … را به کار گرفته ایم تا بتوانیم حرفه ای ترین خدمات تبلیغاتی را برای برندها انجام دهیم.

در میان عناوین و اشکال متنوع آژانس های تبلیغاتی؛ آژانس های خدمات کامل، آژانس های آزاد یا آلاکارته (à la carte) و آژانس های تخصصی شناخته شده ترین و مهم ترین آنها می باشند. آژانس های خدمات کامل تمام مسئولیت ها و مراحل پروژه یا کمپین تبلیغاتی را به عهده می دارند. آژانس های آزاد برخی از جنبه های تبلیغات مانند خرید رسانه را به عهده گرفته و می‌توانید آیتم های تبلیغاتی و فعالیت های خاصی را که مدنظرتان است از بین گزینه های متنوعی که ارائه می‌دهند انتخاب نمایید. آژانس های تخصصی معمولا کوچک ترند و تنها روی جنبه های تبلیغاتی یا بازار خاصی مثل اینترنت متمرکز می باشند.

بیشتر بخوانید: وظایف یک آژانس تبلیغاتی یا شرکت تبلیغاتی

رابطه آژانس تبلیغاتی و مشتری

آژانس تبلیغاتی همه یا بخشی از فعالیت های روابط عمومی مربوط به بازاریابی را به نیابت از سازمان طرف قرار داد برعهده دارد. آژانس های تبلیغاتی انواع و ابعاد گوناگونی برای خود دارند. مدیر یک آژانس کوچک و جمع وجور ممکن است تنها به چند کارمند خلاق و کاربردی قناعت نماید و با بودجه و امکاناتی مختصر و مفید کارها را پیش ببرد و آژانس دیگری ممکن است دفاتر متعددی در سراسر دنیا داشته باشد که در هرکدام از آنها هزاران نفر نیروی متخصص مشغول به کار و فعالیت هستند. کمیسیون آژانس های تبلیغاتی اغلب از طریق دپارتمان فروش تامین و پرداخت میگردد.

تیم تولید تبلیغات و ترافیک

تیم ترافیک و تولید تبلیغات مسئول تولید خروجی های ملموس، خلاقانه و هنرمندانه و به عبارت دیگر ارتباطات بازاریابی است. برای مثال اگر قرار است یک آگهی تلویزیونی ساخته شود، آژانس مسئولیت نوشتن متن تبلیغ، انتخاب بازیگر، عوامل فیلم و کارهای پشتیبانی (مثل تهیه لباس و پذیرایی) را برعهده می‌گیرد. هر آگهی باید در جزئیات و نحوه ارائه منحصر به فرد باشد و به همین دلیل میزان توجه آژانس های تبلیغاتی به تنوع و خلاقیت می تواند درصد موفقیت این آژانس ها را تا حد زیادی تعیین نماید. در موارد نیاز به تبلیغات چاپی هم این تیم تولید و ترافیک است که همه امکانات لازم برای پخش و تهیه محتوای مکتوب؛ برای بازاریابی مستقیم یا روزنامه و پوستر و… را فراهم می نماید.

آژانس های تبلیغاتی

تیم برنامه ریزی استراتژیک

تیم برنامه ریزی استراتژیک بر روی بینش مصرف کننده کار مینماید و وظیفه دارد تمام شرایط، راه ها و چالش های موجود را در راستای اهداف سازمان بازبینی و مدیریت نماید. این تیم که در برخی آژانس ها ممکن است تحت عنوان دپارتمان برنامه ریزی اکانت نیز فعالیت کند، با قراردادن اطلاعات و ایده های مهم در دنیای بازاریابی- که فرآیند تبلیغات باید براساس آنها صورت بگیرد و اجرایی شود – در اختیار تیم خلاقیت و ایده پردازی، مسئولیت پشتیبانی از این تیم ها را برعهده می گیرند.

این نوع اطلاعات ثانویه معمولا تنها در جهت تکمیل فرآیند تصمیم گیری استفاده می گردد و به ندرت پیش می آید که تحقیقات پایه در حوزه کاری تیم برنامه ریزی قرار داشته باشد. با این همه؛ با وجود گنجینه های اطلاعاتی غنی و با ارزشی که سازمان‌هایی همچون موری، دیتامانیتور، اِی کورن و.. فراهم نموده اند و امثال آن ها در دنیای اینترنت فراوان است، تیم برنامه ریزی استراتژیک می تواند پازل داده های مهم را کامل نماید و با ترسیم تصویری روشن از اهداف و راهبردها به تیم خلاقیت کمک نماید.

تیم رسانه ای

تیم رسانه زمان بندی و برنامه ریزی کمپین های تبلیغاتی و ارتباطات بازاریابی را سازماندهی می نماید. این تیم با بررسی رسانه های مختلف و بازدهی آنها بهترین ها را برای تبلیغات انتخاب مینماید و مشتریان را یاری می کند تا راحت تر در مورد مدت زمان، میزان پخش و شخصی سازی تبلیغات مورد نظرشان تصمیم گیری کنند. در این مورد هزینه های پرداختی و نرخ بازگشت هزینه، کلیدی ترین عواملی هستند که بر تصمیم گیری مشتریان تاثیر گذار خواهند بود.

برنامه ریزی رسانه و خرید رسانه تخصص های اصلی این تیم به شمار می رود. امروزه حجم بی سابقه ای از داده های مفید در اختیار کارشناسان قرار گرفته است و آنها را یاری می نماید تا خرید رسانه را راحت تر و با اطمینان بیشتری انجام دهند. برای برنامه ریزی و شبیه سازی نیز نرم افزارهای بسیار زیادی وجود دارد.

امور مشتریان

مدیر امور مشتریان (اکانت منیجر) کسی است که در خدمت آژانس با سفارش دهندگان تعامل برقرار می نماید (مشتریان آژانس های تبلیغاتی را با عنوان سفارش دهنده یا تبلیغ‌دهنده نیز می‌شناسند.) اغلب اوقات این مدیران باید زمان زیادی را به عنوان بخشی از تیم بازاریابی هر سفارش دهنده بگذرانند تا رابطه سفارش دهنده و آژانس صمیمی تر و مستحکم تر گردد و این مدیران به خوبی بتوانند از درستی اطلاعات رد و بدل شده بین سفارش دهنده و بقیه اعضای آژانس اطمینان حاصل نمایند. چنین شغلی فردی را می طلبد که در مدیریت زمان و توانایی برقراری هماهنگی بین افراد و تیم های مختلف بسیار نمونه باشد. در تکمیل کار مدیر امور مشتریان، برنامه ریز امور مشتریان (اکانت پلنر) باید روی خلاصه کردن موارد ارائه شده به آژانس کار نماید.

تیم خلاقیت آژانس تبلیغاتی

تیم خلاقیت

اعضای تیم خلاقیت و برنامه ریزان رسانه اولین افرادی هستند که بریف (brief) به دستشان می رسد. بریف یا تفهیم نامه در درجه اول پیامی را در بر می گیرد که مشتری می‌خواهد به مخاطب هدف کسب و کار خود انتقال دهد. تیم خلاق باید این پیام ساده را برای مخاطبین جذاب و مهیج نمایند. اعضای تیم خلاقیت در قدم اول مفهوم خلاقانه را استخراج نموده و در ادامه برای تشریح کلامی این مفهوم افرادی به نام “کپی رایتر” پیام ها و کلماتی را که کپی نامیده می شوند به مخاطب انتقال داده و طراحان با استفاده از عکس ها و دیاگرام ها مسئولیت دیزاین و طرح بندی را به عهده میگیرند. اعضای تیم خلاقیت را هیچگاه دست کم نگیرید. این افراد اغلب هنرمند و پر از ایده های خوب و نوآورانه هستند. بنابراین به نفع خودتان است که برای پیشنهادات و نقدهای مفید و سازنده شان ارزش قائل شده و آنها را آویزه گوشتان نمایید.

منابع درآمد آژانس‌های تبلیغاتی

پروسه کسب درآمد مجموعه های تبلیغاتی دقیقا مشابه آژانس های بازیگری که به ازای معرفی افراد به پروژه های فیلمسازی، درصدی از درآمد آنها را به عنوان دستمزد دریافت می نماید انجام می گیرد. علاوه بر این آژانس های تبلیغاتی می توانند از مالکین رسانه ها نیز کمیسیون دریافت کنند یا حتی تخفیفات کسر شده را به عنوان درآمد درنظر گرفته و آن را به مشتری بر نگردانند. راه های کسب درآمد نامحسوس دیگری نیز برای آژانس های تبلیغاتی وجود دارد که برخی آژانس ها تحت عنوان کارمزد از منابع مختلف دریافت می نمایند.

آژانس های تبلیغاتی قادرند تمام مسئولیت های تیم رسانه، ترافیک و تولید، مدیریت اکانت و برنامه ریزی استراتژیک و تیم های خلاقیت را به عهده بگیرند.

آژانس های تبلیغاتی دیجیتال

تمرکز اصلی آژانس های بازاریابی دیجیتال روی فناوری ها و راه های ارتباطی دیجیتال می باشد. می توانید هرکاری که در رده تبلیغات دیجیتال قرار می گیرد، از توسعه سایت و اپلیکیشن گرفته، تا کمپین های تبلیغاتی آنلاین را با خیال راحت برعهده اینگونه آژانس ها بگذارید.

آژانس های تبلیغاتی سلامت

دنیای محصولات و خدمات سلامتی و بهداشتی روز به روز گسترده تر و پیچیده می شود و نیاز شدیدی به متخصصینی احساس می گردد که به طور متمرکز در این زمینه فعالیت نمایند. آژانس های تبلیغاتی حوزه سلامت، این قابلیت را دارند که چنین فضای آشفته ای را مدیریت نموده و در تعامل با داروخانه ها، بیمارستان ها و مراکز تجهیزات پزشکی جای تبلیغات سنتی را قرار بگیرند.

قوانین محدود کننده‌ای برای تبلیغات حوزه سلامت در بستر فضای آنلاین وجود دارد. برای مثال بر اساس قوانین تبلیغات گوگل کسب و کارهای حوزه سلامت، امکان استفاده از Google Ads را ندارند.

آژانس های تبلیغاتی فناوری مالی (FINTECH)

دنیای فناوری و سرمایه (فینتک) هم از نظر ریسک و ناامنی دست کمی از محصولات بهداشتی نداشته و میدان مینی است که باید در آن بسیار با احتیاط قدم برداشت. در چنین مسیر مبهمی یاری گرفتن از نویسندگان متخصص و مدیران هنری آژانس های فناوری مالی، که به تمام جزئیات و راهکارهای موجود واقف اند؛ کاری بسیار عاقلانه به نظر می‌رسد.

آژانس تبلیغاتی درون سازمانی

این آژانس ها تشکیلاتی درون سازمانی هستند که صرفا در خدمت مجموعه ای که آنها را ایجاد نموده است کار می‌کنند. چه این آژانس ها در خدمت کارخانه ها و برندهای بزرگی مثل اپل و نایک باشند یا شرکت و کارخانه ای بسیار کوچکتر، فعالیت تبلیغاتی این آژانس ها محدود به محصول یا خدمات یک کارگزار می شود. برخی فکر می کنند با توجه به محدود بودن فضای کار و تجربه نکردن همکاری با برندهای گوناگون، این تیم ها حرف زیادی برای گفتن ندارند؛ اما محتواهای بی نظیر و تکرار نشدنی بسیاری را می توان به عنوان مثاب بیان نمود که در آژانس های تبلیغاتی درون سازمانی تولید شده اند.

مسئولیت های پرسنل آژانس های تبلیغاتی

وقتی وارد یک آژانس تبلیغاتی می شوید ممکن است با فردی در جایگاه رییس آژانس، مدیر ایده پردازی، مدیر رسانه و چند نفر در شغل کارشناس امور مشتریان، کپی رایتر و طراح گرافیک برخورد نمایید. البته بعید نیست طراحان گرافیک و کپی رایترهای دیگری نیز به صورت فری‌لنس با این آژانس ها همکاری نمایند و آنجا حضور نداشته باشند. روز به روز بر تعداد آژانس های کوچکی که برای انجام پروژه های سفارشی کارکنان شان را به صورت ساعتی یا روزانه استخدام می‌کنند و از همین طریق پیشرفت و ترقی می کنند افزوده می گردد.

نکات منفی کار در آژانس های تبلیغاتی

آژانس تبلیغات

کار در آژانس های تبلیغاتی به شغل های صبح تا عصر معمولی شباهت زیادی ندارد. اکثر کارمندان مجبورند ساعت های طولانی کار کنند و خیلی وقت ها حتی از تعطیلی آخر هفته هم خبری نمی باشد. از طرف دیگر محیط این مجموعه‌ها بسیار تنش زاست و هیچ کس نمی تواند با اطمینان بگوید که قرار نیست از پروژه یا حتی به طور کلی از کار، کنار گذاشته شود. در برخی پروژه های فوری یا مهم توقعات مشتریان بسیار بالاست و از کارکنان انتظار می رود به تمام معنا از زندگی خود دست بکشند تا بتوانند روی یک پروژه فوری کار کنند تا بهترین نتیجه ممکن حاصل گردد.

نکات مثبت کار در آژانس های تبلیغاتی

محیط این آژانس ها خلاقانه و سرگرم کننده است و فرصت های خوبی برای سفر و ملاقات با افراد مشهور یا حتی پا روی پا گذاشتن و قهوه نوشیدن و فکرکردن به ایده های جالب در اختیار شما قرار می دهد. در بسیاری از آژانس ها بخش های تفریحی مختلفی وجود دارد که می توانید در آن بیلیارد و دارت بازی کنید، روی صندلی های راحتی بنشینید و استراحت کنید یا حتی چرت بزنید. درآمدها در برخی مجموعه ها بسیار بالاست و حتی روزهای تعطیل و غیر کاری بیشتری نسبت به شغل های معمولی وجود دارد. (اما خب، مساله اینجاست که احتمالا بعید است کارهای آژانس در روزهای تعطیل هم شما را یک لحظه به حال خودتان بگذارند.)

اگر خودتان هم دستی در کار تبلیغات داشته باشید ممکن است سوالی مثل اینکه “نحوه کار آژانس تبلیغاتی چگونه است” به نظرتان احمقانه باشد. ولی برای افرادی که از بیرون به این قضیه نگاه می کنند این مساله کماکان رازگونه جلوه می نماید. حتی طرز کار و فضای آژانس های تبلیغاتی که در فیلم های تلویزیونی و سینما نشان داده می شود، زمین تا آسمان با آنچه در واقعیت وجود دارد متفاوت است.

مبحث تقسیم وظایف، فعالیت ها و رده های شغلی در گروه های تبلیغاتی موفق خیلی گسترده است و حتی می توان راجع به آن کتاب نوشت. ولی برای اینکه یک تصویر کلی از این پروسه ها داشته باشید؛ در ادامه توضیحی ساده و مختصر خدمتتان ارائه می کنیم:

آژانس های تبلیغاتی با سفارش دهندگان و مشتریان در تعامل اند

معمول ترین روش پروژه گرفتن برای یک آژانس تبلیغاتی از طریق پیچ (pitch) یا همان مناقصه تبلیغاتی است. در این پیچ ها مشتریان بریفی را به آژانس های تبلیغاتی شرکت کننده ارائه می نمایند و آژانسی را که بهترین عملکرد و نمونه کار را در راستای این بریف داشته باشد انتخاب می کند. البته همیشه هم اینگونه نیست ولی در اکثر موارد مشتریان و آژانس ها از همین طریق با هم ارتباط نو تعامل می گیرند.

از لحظه ای که قراردادها امضا شد، کار واقعی شروع می شود. بسته به نوع آژانس و مشتری، محدوده کاری (SOW) ممکن است به شدت متنوع باشد اما روال کلی این است که آژانس متعهد می گردد حجم مشخصی از کارها و پروژه را در ازای دستمزدی مشخص انجام دهد (به صورت حق الوکاله ای، ساعتی یا انواع قراردادهای دیگر) و مشتری نیز متعهد است قبل، حین و بعد از انجام کار حق الزحمه‌ آژانس را پرداخت نماید. البته این توضیح خیلی سطحی و ابتدایی بود ولی ساده ترین شکلی است که می توان این موضوع را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: بازاریابی دیجیتال در قرن ۲۱

همه چیز حول مشکل و راهکار می چرخد

کار آژانس تبلیغاتی حل کردن مشکلات مشتریان خود است. این امری بدیهی است که مشتری تا مشکلی نداشته باشد و دنبال راه حل نباشد به شما رجوع نمیکنند. نوع این مسائل و راهکارها بسته به نوع کسب و کار مشتری و تخصص آژانس متفاوت بوده ولی برخی مراحل کم و بیش یکسان انجام می گردند.

تیم تبلیغاتی

مراحل ایجاد و اجرای کمپین های تبلیغاتی

این مراحل ممکن است از آژانسی به آژانس دیگر تفاوت داشته باشد، ولی یک پروسه شناخته شده ۱۲ مرحله ای وجود دارد که کارهای بازاریابی، روابط عمومی و طراحی عموما براساس آن انجام می گیرد. اگرچه در مواردی ممکن است بعضی مراحل حذف یا ادغام شوند، اما روال کلی بر این قرار است که عبارت اند از:

  1. مدیر (یا تیم) امور مشتریان با مشتری دیدار می‌کند تا در مورد مشکل و نیازهای مشتری اطلاعات لازم را کسب کند.
  2. مدیر امور مشتریان براساس مشکل تشخیص داده شده یک بریف (تفهیم نامه) خلاق تنظیم می نماید. این تفهیم نامه نتیجه آنالیز و بررسی رقبا، تحقیقات، همکاری های مدیر خلاقیت و برنامه ریز و در نهایت تایید و امضای مشتری می باشد.
  3. مدیر امور مشتریان بودجه پروژه، تقویم اجرایی، رسانه های مناسب و فاکتورهای دیگر را برآورد نموده و مشخص می کند.
  4. تیم خلاقیت مدتی روی پروژه کار نموده و سری اولیه ایده ها را به مدیر خلاقیت ارائه مینماید.
  5. مدیر خلاقیت ایده های غیر عملی و ضعیف را خط می زند و تیم را در راستای ارتقای ایده ها و پیدا کردن ایده های خوب و جدید راهنمایی و مدیریت می‌نماید.
  6. اعضای تیم خلاقیت مجددا روی ایده ها کار می‌کنند اما در صورت لزوم از دپارتمان تولید، مدیر امور مشتریان و اعضای دیگر آژانس نیز کمک و مشورت می‌گیرند تا کار مطمئن تر دنبال گردد. اگر نیاز به عکاسی، فیلمبرداری یا اطلاعات مکتوب باشد اینجاست که دپارتمان تولید وارد عمل شده و امکانات لازم را برآورد می کند.
  7. در نهایت مدیر خلاقیت ایده ها را تایید می کند و در اختیار مشتری قرار می دهد.
  8. مشتری ایده ها را بررسی می کند و نظر خود را به صورت نهایی اعلام می‌کند. اگر احساس کند باید روی ایده ها بیشتر کار کرد مراحل ۳ تا ۷ باید تکرار شوند و اگر راضی باشد و آنها را تایید نماید می‌توان وارد مرحله عملی کردن ایده ها شد. در انتهای این بخش نهایتا باید بودجه و تقویم اجرایی مجددا مورد تایید قرار بگیرند.
  9. تیم خلاقیت پا به پای تیم امور مشتریان، خرید رسانه، تیم تولید و همینطور مدیرخلاقیت کار می کند تا تبلیغات را در هر قالبی که نیاز باشد طراحی ، تولید و اجرا کنند.
  10. نسخه نهایی تبلیغات در اختیار مشتری قرار می گیرد تا آنها را تایید کند. اگر مشتری رضایت خود را اعلام کند آگهی ها به صورت آنلاین، مکتوب، محیطی یا در رسانه ها منتشر می‌شوند.
  11. آژانس به طور پیوسته موفقیت و نرخ بازگشت سرمایه را رصد می نمایند و اطلاعات لازم را در اختیار مشتری قرار می دهد.
  12. مشتری مابقی حق الزحمه‌ آژانس را پرداخت نموده و این چرخه برای ساخت تبلیغات بعدی تکرار میگردد.

خود ارتقایی و کسب جوایز تبلیغاتی موفقیت شما را تضمین می‌کنند

اگرچه خوب و رضایت بخش انجام دادن پروژه های مشتری به خودی خود تبلیغات موثری به شمار می آید، اما برای موفقیت بیشتر و دوام آوردن در بازار آشفته تبلیغات، باید بتوانید پررنگ تر ظاهر شد و مشتری های بیشتری را به خود جذب نمود.

هرساله آژانس های تبلیغاتی در سراسر جهان، در جشنواره های تبلیغاتی شرکت کرده و بهترین کارهای تبلیغاتی خود را نامزد دریافت جوایز مینمایند. در این میان فقط چند جشنواره برتر توجه مشتریان را به خود جلب می کنند و درخشیدن در این جشنواره هاست که می تواند برگ برنده ای برای آژانس به حساب آید.

خودارتقایی می تواند در قالب هایی مثل توسعه وبسایت و هراقدام هوشمندانه و آینده نگرانه دیگری نیز انجام بگیرد که می توانند هرروزه مشتریان تازه و بیشتری را به سمت شما سرازیر نماید.

ما در آژانس تبلیغاتی آسابرندینگ با ارائه انواع مشاوره های مختلف تبلیغات و بازاریابی و همچنین تولید انواع محصولات مورد نیاز کسب و کارها از طراحی سایت گرفته تا ساخت تیزر و ویدئو و سایر روش های تبلیغات آنلاین و آفلاین آماده کمک به کسب و کار شما برای چند برابر شدن درآمد شماست!

در پایان هم اگر هرگونه سوال کسب و کاری و استارتاپی داشتید، حتما از کارشناسان آسابرندینگ بپرسید. آموزش های آسابرندینگ رو در صفحه اینستاگرام آسابرندینگ و همچنین صفحه آپارات آسابرندینگ دنبال کنید. خیلی ممنون از همراهی شما و با تشکر از [d

شرکت تبلیغاتی و آژانس تبلیغاتی آسابرندینگ

همین الآن برای مشاوره کسب و کار و یا ارتباط با آژانس تبلیغاتی آسابرندینگ اینجا را کلیک کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

احتمالا مقالات زیر هم برای شما مفید باشد:

ستاره مرسدس متولد شد

ستاره مرسدس متولد شد

ستاره مرسدس متولد شد چطوری ستاره مرسدس متولد شد؟ در حالی که Benz & Cie در نهایت فقط علامت تجاری خود را تغییر داد، DMG در سال ۱۹۰۹ یک لوگوی

ادامه مطلب
تاریخچه کامل لوگوی سامسونگ

تاریخچه کامل لوگوی سامسونگ

تاریخچه کامل لوگوی سامسونگ تاریخچه کامل لوگوی سامسونگ کایلا فریا حتی اگر یک کاربر سرسخت آیفون هستید، سامسونگ شرکتی است که احتمالاً آن را می شناسید. چه دوستی تلفن گلکسی

ادامه مطلب